Mala Kajzerica na Sljemenu

22.02.2020.

IZLET NA SLJEME

kajz sljeme1

Već dulje vrijeme “u zraku” je ideja za neki zajednički izlet naših župljana. Spontano, ideja je i realizirana u zadnju subotu veljače.

Predvođeni župnikom velečasnim Željkom, nekoliko obitelji i pojedinaca, ukupno tridesetak duša, okupilo se oko 9 sati ispred crkve i krenuli prema zacrtanoj ruti: prema Tunelu u podnožju Sljemena pa odatle Leustekovom stazom do samog vrha najviše zagrebačke gore.

Vremenski uvjeti su bili odlični, malo blata nikoga nije pretjerano oneraspoložilo. Za nepuna tri sata bili smo na Činovničkoj livadi. Sunce, mir, za djecu malo snijega, za odrasle gitara, doma pripremljena okrepa, bili su više nego poštena nagrada za uloženi trud.

kajz sljeme2

kajz sljeme3

kajz sljeme4

Put natrag je bio opušten, laganiji od uspona, ispunjen zadovoljstvom ostvarenim. Hodajući kroz sljemensku šumu prema dolje uz molitvu krunice je uistinu poseban osjećaj.

Možemo reći da je „pilot izlet“ uspio i da se veselimo organizaciji sljedećega, u nadi sudjelovanja još većeg broja župljana. Takvi susreti nas ohrabruju da se međusobno još bolje upoznajemo i jače povezujemo, što nam je ovaj dan to i potvrdio. (Slaven Brčić)

Kontakt

ŽUPA ROĐENJA ISUSOVA
Kajzerica
Ulica IX. Podbrežje 35
10020 Zagreb

info@zupa-kajzerica.com


tel.  +385 1 655 02 93

 

ŽIRORAČUN

Zagrebačka banka

IBAN: HR9623600001101628709

 

UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

17:00-18:00  utorak, četvrtak, subota i po dogovoru 

Lokacija