Naša obitelj slavi crkvenu godinu

Ova jedinstvena knjiga prati tijek crkvene godine te na razumljiv način opisuje blagdane, liturgijske pojmove, vjerničke običaje i još puno toga. Upućena je obitelji kao temeljnoj vjerničkoj zajednici.

. . .

Nakladnik Inmedia d.o.o. iz Zagreba (za nakladnika Petar Kuran) i Župa sv. Marka Križevčanina (župnik Marijan Franjčić) izdali su jubilarne 2000. godine knjigu / priručnik za djecu i njihove roditelje pod nazivom NAŠA OBITELJ SLAVI CRKVENU GODINU.

Knjiga osim tekstova sadrži i crteže koje djeca mogu bojati i nadopunjavati. S obzirom na specifičnost medija na kojem ovdje objavljujemo ovu knjigu crteži se pod linkom u pdf formatu mogu ispisivati na papir i tako će djeca opet moći doći na svoje.

Odobrenjem Nakladnika objavljujemo ovu jedinstvenu knjigu i na web stranici župe Rođenja Isusova na Kajzerici u Zagrebu.

 

. . .

 

Djeca uvijek postavljaju pitanja. Postavljenim pitanjima ona mogu iznenaditi svoje roditelje, a katkad i katehete. Ova knjiga odgovara na njihovo: zašto? odakle? kako? - i to na vrlo pristupačan način.

Djeca su crtala za djecu i na 53 slikovne stranice sva dječja znatiželja, za dane crkvene godine, bit će zadovoljena. Roditelji pak na lijevim stranicama knjige mogu pročitati smisao, povijest i značenje blagdana crkvene godine, obavještavajući se kako bi mogli odgovoriti na pitanja svoje djece.

Praktični prijedlozi za zajedničko djelovanje i pothvate cijele obitelji, i vjeronaučnih skupina, upotpunjuju ovu knjigu.

. . . 

Kontakt

ŽUPA ROĐENJA ISUSOVA
Kajzerica
Ulica IX. Podbrežje 35
10020 Zagreb

info@zupa-kajzerica.com
tel.  +385 1 655 02 93

 

ŽIRORAČUN

Zagrebačka banka

IBAN: HR9623600001101628709

 

UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

17:00 - 18:30 sati:  utorak, četvrtak, subota i po dogovoru 

Lokacija